Munkpeppar – en utvärdering

Som du kanske minns har jag provat att inta munkpeppar under ett par månader. Delvis ville jag prova något nytt, men jag var också snortrött på min cykel. Munkpeppar ska ju hjälpa mot alla möjliga hormonrelaterade problem. Främst är det kanske tillämpat för att ge fertiliteten en skjuts ändå. Just för tillfället är det ingenting som jag personligen efterfrågar, så den effekten får jag lämna därhän. Men! Jag har färre problem med PMS trötthet, ömmande bröst efter ägglossning och före mens, samt mensvärk. Detta var verkligen effekter  som jag efterfrågade. Denna här gången fick jag vackert den månatliga nästan helt utan förvarning. Mensvärken, som brukar vara riktigt jävlig, kan inte ens kallas värk. Se där! Jag ska också tillägga att jag tar munkpepparn i kombination med Krillolja. Omega -3 är just antiinflammatoriskt, varför jag förmodar oljan kan avhjälpa värken.

Avslutningsvis ska tilläggas att alla typer av örter som behandling sägs ge effekt först efter ett par månader eller så. Vi får alltså ha lite tålamod. Det krävdes ett par cykler för att bli så nästan värkfri, men den har minskat lite med varje cykel. Fint!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s