Mindre tandsten och vitare tänder med knöltång

 Men först – söndagsreflektion och om att sia om framtiden 

Jag har haft en konstig vecka och kan konstatera att mediet Benny Rosenqvist kan sina prylar. Jag besökte honom för en reading för några år sedan. Mitt liv hade sedan en ganska lång tid tillbaka gått i en tröstlös nedåtgående spiral utan synbar ljusning. Eftersom jag är en person som är öppen för alternativa lösningar hoppades jag att det skulle ge mig någon slags hopp. Han gav detaljspecifik information om min bakgrund, mitt mående och min person.Det hela stämde imponerade väl överens med vem jag var och vart jag befann mig. Jag fick en del information som både var positiv och mindre positiv, sånt som är typiskt bra att veta. T.ex hade jag vänner bland mina vänner som verkligen var mina vänner och ville mig väl – men också det motsatta. Det kan ju verka ganska allmängiltigt, men under denna period var det verkligen något jag funderade över och behövde veta. Jag oroade mig nämligen för att jag led av någon form av generell paranoia. Jag kände ett påtagligt  obehag i en del av min bekantskapskrets, och misstänkte allt oftare att min olyckliga uppenbarelse inte längre var välkommen. Det fick mig att undra om det alls fanns människor som jag kunde känna mig trygg med och lita på. Jag var inte paranoid, men det fanns som tur var människor jag kunde lite på. Jag blev både utrökt och omfamnad under en av mitt livs mest förtvivlade perioder. Det var här jag blev klar över vilken typ av människor och  relationer jag ville ha mitt liv – och framförallt vem jag ville vara i de relationerna.

Hur som helst inträffade en av de positiva spådomarna för cirka ett och ett halvt år sedan. Tidsperspektivet, omständigheterna och följderna av det har stämt förbluffande väl överens med de detaljer jag fick av Benny. Nu har en av de mindre positiva händelserna inträffat. Även här fick jag precisa detaljer som faktiskt har hjälpt mig att hantera situationen trots att den är jobbig. En ska aldrig underskatta förhandsinformation. Nu sitter jag med spänd förväntan och undrar när livet ska ta mig över sundet till Köpenhamn där jag sannolikt skulle hamna. Tycker att det snart borde vara dags för det 🙂

Mindre tandsten och vitare tänder med knöltång 

Ja, men sluta böla nu då! Tänker du. Jag vill veta något om något hälsosamt! Och det ska du få.  Såhär är det. Jag har under flera år använt mig av ett kosttillskott som är bra för tandhälsan och som jag tycker fungerar oerhört bra. Tillskottet heter Plaque off och innehåller framförallt knöltång.

Anledningen till att jag började ta Plague off  är att jag har anlag för tandsten, dessutom har jag ett känsligt tandkött. Detta är en högst obra kombination. Eftersom jag inte vill drabbas av otrevligheter som tandlossning anstränger jag mig ganska hårt för att hålla tandstenen borta. Förutom  att jag grejar med både tandtråd och mellanrumsborstar morgon och kväll tar jag då dessa piller. Faktum är att sedan jag har börjat äta plague off har jag nästan ingen tandsten alls, förutom bakom visdomständerna.  Jag har tidigare gått en extra gång till tandhygienist mellan tandläkarbesöken för att putsa sten, men nu ser min tandhygienist inte längre någon anledning att kalla mig till detta.

Nyttan med Plague off  – påvisade resultat 

Tabletten ProDen plaque off innehåller då den hära havsalgen(knöltång) som är patentsökt i 110 länder på grund av dess förmåga att lösa upp tandsten. Kliniska studier ha visat på att algen löser upp tandplack till 70-88 procent. Tandsten löses upp nästan helt. Detta innebär att både karies och tandsten motverkas. En dubbelblindstudie vid Karolinska Institutet bekräftar resultaten.

Tabletten är en helt naturlig produkt som innehåller 12 vitaminer och 13 mineraler, samt spårämnen. Resultaten tros beror på det höga innehållet av svavelgrupper och magnesium. Detta ska stimulera kroppens produktion av aktivt sulfat (PAPS). Detta ämne är mycket viktigt för kroppens avgiftning och produktion av centrala ämnen som melatonin. Användare har också rapporterat att tabletten löser upp gallstenar och njurstenar. Tabletten har ett brett verkningsområde och följande områden är patentsökta: tandsten, tandbeläggningar, magsår, gallsten och njursten. Den är alltså verkningsfull när det gäller att lösa upp dessa beläggningar.

Egna erfarenheter

Som sagt- mindre tandsten konstaterad av tandläkare och tandhygienist, vilket innebär ett årligt besök färre hos tandhygienist.Detta är liksom mitt huvudsyfte. Jag tycker också att munnen  och tänderna känns mycket renare. Tänderna håller sig blanka hela dagen när jag tar dessa piller. Om jag inte gör det blir de obehagligt sträva under eftermiddagen och munnen känns i allmänhet smutsigare… hm. En annan effekt av dessa piller är att tänderna blir vitare. När jag började ta dem kunde jag se missfärgningar på tänderna försvinna. Om jag glömmer att ta dessa piller märker jag direkt skillnaden på så vis att munnen känns sunkigare. En förpackning kostar några hundralappar och innehåller 140 tabletter, men jag tycker absolut att pillerna är värda pengarna. Självklart ska du se Plaque off som ett komplement. Ordentligt rengöring av tänderna och området mellan dem är grundbulten för tandstensfri mun.

Använd ej vid överaktiv sköldkörtel 

Plague off innehåller jod och bör inte användas av personer med överaktiv sköldkörtel.

Du kan bland annat beställa tabletterna på apotea.se 

img_0286

Källor: http://www.ehdin.com/?id=300

http://www.apotea.se/plaqueoff-teeth-and-gums-140-kapslar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s