Panikhungrig – tipset

Det här med att inta föda med regelbundenhet är en väldigt central del i mitt liv. Jag är nämligen galet blodsockerkänslig. Under blodsockerfall blir jag sur, gråtfärdig, apatisk och illamående – i den ordningen. Min ömma moder upplyser gärna folk om att jag behöver mat var tredje timme, trots att jag är en helt vuxen person. Annars blir jag oregerlig. I vissa fall har det visat sig vara ovärderlig information.

Hur som helst satt jag på bussen hem från jobbet och kände att” hungrig så att jag vill gråta”känslan höll på att infinna sig. Under dessa omständigheter har jag som tur är en livräddare. En god tonfiskröra som jag vevar ihop på ett par minuter. Den serveras kall till pasta, bröd eller valfritt gryn.

Tonfiskröra med curry och äpple

För att göra röran behöver du följande:

2 röda äpplen

1 burk créme fraiche eller havre fraiche

1 burk tonfisk i vatten

curry efter behag

Hacka äpplena i små bitar och blanda samman med fraiche, tonfisk och curry.

Severa med valfritt tillbehör.

Jag önskar er en trevlig mätt kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s