Jag är gladast när det regnar och detoxhjälpmedel

Det är bäst att du sätter dig ner för det jag kommer att säga nu kan upplevas som en smula provocerande… Jag är trött på varmt och fint jäkla väder. Det är september. Ge mig höst och låt mig sätta på mig en tjock tröja. Sommarvärme gör mig trött och getingilsken, högst sannolikt ett arv från min mormor Asta. Av henne ärvde jag också mitt rödlätta pigment med tillhörande temperament. Jag tror att det hela har ett samband. Ösregn gör mig inspirerad och är det vädertillstånd som verkligen får min kreativa sida att blomstra. Kanske är detta ett tecken på att jag en pretentiös och introvert dysterkvist vad vet jag. Jag längtar hur som helst efter regniga höstdagar.

Det här med detoxtillbehör

Med det sagt tänkte jag återvända till detoxtemat, närmare bestämt det här med detoxtillbehör. De flesta detoxskeptiker menar att det här med detox är ett kommersiellt påhitt, för det finns ju en del pengar att tjäna när människor ska rena sig.

Först och främst vill jag poängtera att du definitivt kan detoxa utan lägga slantar på ett detoxpaket. Min kompis Nicklas köper konsekvent aldrig ett detoxpaket när han detoxar, medan jag alltid gör det. Jag har provat två varianter på detoxpaket och kom fram till att det ena hjälpte mig, medan det andra inte gjorde det. Vad som fungerar för vem är naturligtvis individuellt, men jag tänkte ändå dela med mig av mina erfarenheter.

Egna erfarenheter av detoxpaket

Jag kan egentligen inte uttala mig vilket detoxpaket som eventuellt gjorde reningen av min kropp bättre, men ett av dem gör min detox mer uthärdlig. Jag tycker mig också känna ett bättre resultat med detta paket.

Jag har vid ett tillfälle provat Holistic detoxpaket och det kändes som jag lika gärna kunde varit utan det. Det tillförde liksom ingenting. Detta kan jag naturligtvis inte kan vara helt säker på. Det detoxpaket som jag däremot har  väldigt positiva erfarenheter av är Alpha Plus detox paket. Detta paket gav mig mer energi och mer stabilt blodsocker under kuren. Efter kuren kände jag mig pigg, utvilad och frisk.

Alpha plus detoxpaket

Alpha plus ska ha följande fördelar:

– Paketet ska ge stöd för tarmarna, levern och njurarna vilket är kroppens viktigaste reningsorgan.

– Tillskott av klorofyll och näringsrika drycker renar kroppen och bygger upp din näringsstatus.

– Dessa reningsprodukter ska hjälpa till att transportera ut miljögifter och tungmetaller ur kroppen (här är jag lite skeptisk).

– Proteindrinkarna ska ge energi och stabilisera blodsockret.

– Att detoxa med Alpha Plus ska vara effektivare, mer mättande och hälsosammare än vatten eller juicefasta.
– Detox enligt Alpha Plus ska vara en effektiv och hälsosam detoxkost som minimerar exponering av toxiner och allergener.

– Alpha Plus innehåller goda drycker som ger bra resultat (inte jättegoda kanske, uppriktigt sagt).

020

 

 

Paketet innehåller:

– Mighty detox. Detta säga vara en effektiv näringsdryck som underlättar för kroppens eget reningssystem. Pulvret innehåller rödbeta, kolin, chlorella, pectasol.

– Ultarclear plus ph. Detta pulver ska ge ett säkert och effektivt stöd för leverns avgiftningsfunktion. Innhållet är baserat på ris samt en särskild kombination av aminosyror, vitaminer och mineraler.

– Psylliumfröskal. Städar rent i tarmen och håller magen igång under kuren. Fröskalen består av 83,1 % fibrer som sväller i tarmen och ger en ökad mättnadskänsla Fröskalen har också en blodsockerstabiliserande effekt.

– PAU D´ ARCO. Är ett örtte som kommer från innerbarken av två träd. Barken är känd för att motverka mikrober och stödja njurarnas reningsfunktion. Läs mer om lapachobarken här.

– Ett häfte med frågor och svar, samt instruktioner för hur du ska inta innehållet i paketet. Häftet innehåller också information om vilka livsmedel du ska hålla dig till under kuren samt recept på sallader, grytor mm.

Jag ska också tillägga att jag tycker paketet gör detoxen lite roligare. Det blir liksom mer av ett projekt och hjälper mig att hålla motivationen. Med det sagt, ett detoxpaket är inte  alls nödvändigt.

016

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s