Bäst i test!

Ibland är jag så exalterad över nya inköp att jag inte har tålamod att prova dom ordentligt innan jag skriver mina inlägg. Det kan ju vara lite synd för ofta vill en ju att någon annan har provat innan en gör det själv. Därför tänkte jag dela med mig av mina egna erfarenheter beträffande två produkter som fungerar fantastiskt bra.

Båda produkterna har jag intagit i perioder och därmed har jag konstaterat att jag märker stor skillnad med och utan dom.

Den första produkten är det otroligt näringsrika korngräset som ska vara bra mot allt från hudproblem till blodbrist, cancer  och hepatit. Kanske ska det tilläggas att jag gör en gräsgrogg bestående av en tesked krongräs och en tesked vetegräs på morgonen före frukost. Vetegräset är gammal favorit som gör att kroppen känns renare och mer harmonisk. Korngräset ger dock bra med energi! Jag är fortfarande lite vinterseg men skillnaden med och utan korngräs är påtaglig. Den stora skillnaden är att med korngräset har jag betydligt mer ork, mental energi, tankekraft och handlingskraft. Faktiskt också mer lugn i kroppen. Kaffekoppen för att vakna på morgonen kan slänga sig i väggen. Korngräs gör jobbet betydligt mer effektivt i jämförelse. Dock inget som hindrar att du tar kaffekoppen med – den är också nyttig.

006

 

Nästa favorit är chiafröna. Jag började äta fröna för att min syster-yster sa att chiafrön är världsbäst, och för att mina kompis Nicklas var upp över öronen förälskad i de runda små tingestarna. Jag åt troget chiapudding eller drack smoothies med chiafrön till frukost under en tid. Min hud fick mer lyster och min mage mådde så bra. Så bra att den inte fanns, åtminstone glömde jag att den gjorde det. Min känsliga mage som regerar hårt på stress har alla möjliga konstigheter för sig. Med chiafrön i systemet slutade den upp med allt mankemang, förutom att vara laktosintolerant. Troligtvis berodde det på att detta mirakelfrö är så rikt på vattenlösliga fibrer som ju är en gudagåva för tarmsystemet. Sen kom jag ur den där chia-vanan och sakta men säkert kom problemen tillbaka. Sedan några dagar tillbaka har chiapuddingen gjort sitt inträde i mitt liv igen, och lugnet har sänkt sig….

002

 

Trött- prova  korngräs!

Ledsen mage – prova chiafrön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s