Bloggen är tillfälligt sjukledig

Nu har det inte bloggats på en vecka eller så. Jag har inte lagt ner, utan bara beviljat mig själv tillfälligt sjukledigt. Sjukan är något så banalt som halsont och feber. I vanlig ordning har jag inte fattat att jag hållit på att bli sjuk, livet har bara varit så förfärligt jobbigt. ”Folk” har varit dumma. Jag har varit inkompetent. Ingenting i livet har varit bra och jag har bara velat sitta i en liten hög och gråta. Hade lite svårt att koppla hur allt blev katastrof när det nyss var ganska bra, tills jag började frysa och hade sandpapper i halsen… Helgen har tillbringats snyftandes(jag gör så) med kapital livskris, under täcket framför skräpkultur. Jag är fortfarande under tillfrisknande, men orkar iallafall skriva att jag är lite sjuk. Jag hoppas på att återkomma med något vettigt inom ett par dagar eller så.

Så länge vill jag tipsa er om en väldigt trevlig vegetarisk matblogg! Green Kitchen Stories – kolla in den!

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s