Nyttigt te, fulchoklad och isländskt drama

Nu är det fredag och jag känner i hela min kropp att det är en kväll för film och choklad. Jag har till och med varit och hyrt film i butik, tre stycken! Du kan kalla mig bakåtsträvare, men ibland tycker jag helt enkelt att det är förbannat trevligt. När jag har betalat för film har jag en större benägenhet att faktiskt koncentrerat titta på den, och inte okynnessurfa på den intelligenta telefonen samtidigt. Det blir med andra ord bättre avkoppling. Du vet mindfulness, typ. Prova vetja!

Som du kanske vet skäms jag inte det minsta för att jag älskar fulchoklad. Två bitar fin mörk choklad med snorhög kakaohalt är oftast inte samma grej. Visst jag äter den också, om det är vad som bjuds. Jag är inte den som är den. För att balansera tänkte jag emellertid smutta på lite hälsosamt ekologiskt örtte. Jag har nämligen köpt tre nya sorter av märket Pukka. Mest spänd är jag på teet som innehåller lakrits och kanel. Kan vara både fantastiskt och fasansfullt, men Pukka teerna brukar vara goda så jag känner tillförsikt. Pukka te innehåller inga tillsatser som smakämnen, konserveringsmedel, socker eller sötningsmedel. Tydligen är de är helt vegetariska ( hur ska det annars vara undrar jag lite oroligt??!!) och framställs på ett sätt som främjar hållbar utveckling. Teet har också vunnit priser för sin goda smak. Det finns en uppsjö varianter för olika behov och ändamål.

Te till bra priser hittar du här

Vintern är här och veckorna är långa, så skäm gärna bort dig lite. Det har du förtjänat. Jo, det har du!

018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s