Ingen vettig människa avslutar arbetsveckan med hälsokost

Arbetsveckan är slut, och jag med den. Idag blir det ingen hälsokost, för det är fredag och av ren princip firar jag inte in helgen med morötter. Fast så värst spännande blev det inte heller. Har börjat se tre olika filmer,  men har inte lyckats följa med i handlingen i någon av dem. Nu är kexen slut, teet urdrucket och jag orkar bara hålla ett öga öppet i taget. Tant får kapitulera och önska godnatt. Käck och hälsosam är jag en annan dag. Över och ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s