Små gröna näringsrika bomber

Jag älskar gröna pulver och piller. Mörkgröna och ljusgröna. Så fulla av liv. Så fulla av hopp och förväntningar. Så fulla av löften om hälsa och evigt liv. Faktum är att jag älskar att stjälpa ner den där teskeden spirulina tillsammans med en tesked vetegräs i ett vattenglas om morgnarna. Svälja i djupa klunkar. Ignorera smaken. Grimasera och hoppa lite på stället. För att sedan känna att idag började jag med att göra någonting rätt. Forever Young liksom. Ung för alltid med gräs och alger. Behöver jag tillägga att jag lider av åldersnoja?

Hur som helst veckans tema är de alltmer populära alg – och – gräsvarianterna. Som du kanske redan vet brukar de kategoriseras som superfood eller superlivsmedel på grund av sitt oerhört koncentrerade näringsinnehåll.

Frågor att reda ut; Vilka varianter finns? Vad gör dom för nytta? Vad säger eventuella skeptiker? Vilka är mina egna erfarenheter och hur ska de intas?

Imorgon kommer jag att reda ut börja med att reda ut fakta kring min personliga favorit, det hypade vetegräset.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s